Skip navigation

Продукти

От Изток на Запад и обратно

През тежкия трафик на Западна Европа и огромните площи на Източна Европа ние предлагаме превъзходен и сигурен транспорт на стоки: от Париж до Ашгабат, от Казабланка до Пекин. Ние знаем всеки контролно-пропусквателен пункт на границите, говорим местния език и сме напълно наясно със ситуацията по пътищата.

Как е възможно това? Просто е - с времето ние сме се съюзили с професионалисти от държавите, през които преминаваме, създавайки дълготрайни партньорства. Регионалните знания и умения   в комбинация с международния опит правят ежедневната ни работа значително по-лесна, което спестява време и, естествено, пари.

Ние осигуряваме логистични услуги и внедряваме ноу-хау в много страни. Регионалният икономически растеж прави тези нови пазари още по-интересни и в последствие там се съсредоточават всичките ни усилия.

Широките мрежи от логистични услуги изискват надеждни партньори: ние сме съоснователи на партньорството за въздушно карго FUTURE, както и на асоциациите за морско карго GROUP '99 и GLOBAL CONTAINER GROUP. Заедно с нашите партньори от CARGOLINE (за групажни услуги) и ELVIS (частични и комплектни товари), предлагаме всички услуги и в сухопътния транспорт.

наричат ни "Източния Специалист", С КОЕТО много се гордЕЕМ.